~ No matter how far apart we are, this heart insyaAllah won't change. ~

Tuesday, February 8, 2011

Warna Tema

Posted in by wani | Edit

da lama tak update apa apa. selama ni duk baca entry orang je.
maaf kalau ada yang komen tapi tak terbalas.
kalau nak lagi senang, contact kat email, k.
wani.muhammad@yahoo.com

alhamdulillah. da enam bulan bertunang.
perasaan makin lama makin stabil. haha. 
tunang da balik malaysia for good.
all the best, k.

semalam baru lepas bincang dengan tunang.
kemungkinan besar kami stick dengan rancangan asal.
nikah bulan desember.
kesian dia. dia kalau boleh nak buat bulan julai.
takpe. ada hikmah la tu nikah lambat. :)

so, aku nak start dulu dengan warna tema untuk belah aku.
since tarikh tetap belum dapat, tak bermakna tak boleh buat apa apa, kan?

tadi usha website the perfect palette.
buat setakat ni, aku berkenan dengan beberapa  kombinasi warna.

1) coral, chocolate brown dan ivory.

2) gold, peach, chocolate brown dan ivory.
 3) chocolate brown dan ivory.

4) blush pink dan chocolate brown.

5) teal dan chocolate brown.

chocolate brown adalah warna utama. cuma tak tahu nak match kan dengan warna apa lagi.
dalam banyak banyak, paling bekenan dengan kombinasi warna no 1.

tengok la macam mana.
berangan tu selalu je nak indah indah kan. haha.

0 Comments