~ No matter how far apart we are, this heart insyaAllah won't change. ~

Monday, September 27, 2010

Survey Hall

Posted in by wani | Edit
 
tengah survey hall for wedding reception sekitar selangor, kuala lumpur dan putrajaya.
kalau boleh biarlah ada aircond, parking luas, ada surau dan toilet yang bersih.

setakat ni aku tengah usha dua hall kat putrajaya berhadapan dengan palace of justice tak silap:
1) dewan seri siantan
2) dewan sri melati

gambar dari [sini]

ok tak hall ni?
huhu.

ada suggestion lain tak?
blur.
=.='

2 Comments


  1. sk says:

    hye wani..

    sy dh pernah pegi wedding dkt both hall. mmg sgt2 okay dewan2 tu. diaorg rasanya berbeza dr segi size je kot. so harga sewa pon different lah.

    or maybe u can try dewan sri endon? kat situ tak silap ade mcm bilik utk sewa in case ada family yg jauh2 dtg takde tmpt nak tidur..

    October 5, 2010 at 1:20 PM

  2. wani says:

    tu lah.
    ramai jugak yang suggest dewan sri endon tu.

    ish.
    blur.
    kena pegi tengok sendiri nampak gaya.
    kiki.

    October 5, 2010 at 2:40 PM