~ No matter how far apart we are, this heart insyaAllah won't change. ~

Thursday, September 2, 2010

Review: Make Up, Tudung dan Veil, Outfit

Posted in , by wani | Edit

jom start dengan make up.
saya telah di make up oleh kak anis!
dia part-timer team seindahwajah.

kak anis sangat baikkkkkkkk!
pastu dia sangat consider pendapat saya.
tak nak cukur kening, dia ikut.
dia berjaya besarkan mata saya yang sepet.
kak anis, thank you soooo much!

 belog kak anis: http://anisft.blogspot.com/
facebook search: anis finesse touch
tel no: 0122456873

tudung dan veil pula dari kak hawa koleksi vispera.
ya Allah, akak yang ni pon saaaaaaaangatlah baik dan sangat bersabar dengan saya.
dan dia berjaya buat tudung yang best.
da la tak pernah pakai tudung yang berawning.
kak hawa, thank youuuuu very much!

website koleksi vispera: http://koleksivispera.blogspot.com/
digalakkan berkomunikasi melalui email.
jangan risau sebab kak hawa sangat cepat reply mesej.

dan yang terakhir adalah outfit.
thank you untuk kak sabrina.
terinspirasi dari baju nikah dia.

kain beli kat jakel, shah alam.
tempah kat butik massella.
mula-mula takut baju tak jadi tapi mashaAllah baju saaaaangat puas hati.
jahitan kemas, harga best, siap dalam tempoh yang dijanjikan.

website butik ni tak hapdet.
so, digalakkan terus ke butik kat plaza alam sentral, shah alam.

ok.
tu je!
=D

*tiba tiba terasa nak guna ganti diri saya la pulak ekeke*

5 Comments


  1. ~ thalhazlin ~ says:

    wani, cantik sey! fewwiwwwitt!!

    September 6, 2010 at 2:20 PM

  2. wani says:

    kak thalha,
    thanks!
    =)

    September 18, 2010 at 2:35 AM

  3. Epa Zarifa says:

    dear, xcidently jumpa blog u ni. btw, congrate on ur engagement... nak tanya, pasal baju tunang awk tuh? cantik sgt, sy tgh nak survey tailor for mine. design memang nak mcm u for my kain lah. adore sgt2... boleh inform me pasal tailor dan kain yg diperlukan bape meter. hope sgt2 u boleh tolong. thanks. ni email saya triolicious@gmail.com

    December 15, 2010 at 7:22 PM

  4. wani says:

    epa!

    ya Allah! sorry sangat sangat! baru perasan ada komen.

    jap eh. wani email.

    March 22, 2011 at 3:10 PM

  5. orenlili says:

    cantiknya.

    how much kak anis charge for ur engagement make up darling?

    December 30, 2011 at 1:07 AM