~ No matter how far apart we are, this heart insyaAllah won't change. ~

Monday, September 27, 2010

Survey Hall

Posted in by wani | Edit
 
tengah survey hall for wedding reception sekitar selangor, kuala lumpur dan putrajaya.
kalau boleh biarlah ada aircond, parking luas, ada surau dan toilet yang bersih.

setakat ni aku tengah usha dua hall kat putrajaya berhadapan dengan palace of justice tak silap:
1) dewan seri siantan
2) dewan sri melati

gambar dari [sini]

ok tak hall ni?
huhu.

ada suggestion lain tak?
blur.
=.='

Thursday, September 2, 2010

Review: Make Up, Tudung dan Veil, Outfit

Posted in , by wani | Edit

jom start dengan make up.
saya telah di make up oleh kak anis!
dia part-timer team seindahwajah.

kak anis sangat baikkkkkkkk!
pastu dia sangat consider pendapat saya.
tak nak cukur kening, dia ikut.
dia berjaya besarkan mata saya yang sepet.
kak anis, thank you soooo much!

 belog kak anis: http://anisft.blogspot.com/
facebook search: anis finesse touch
tel no: 0122456873

tudung dan veil pula dari kak hawa koleksi vispera.
ya Allah, akak yang ni pon saaaaaaaangatlah baik dan sangat bersabar dengan saya.
dan dia berjaya buat tudung yang best.
da la tak pernah pakai tudung yang berawning.
kak hawa, thank youuuuu very much!

website koleksi vispera: http://koleksivispera.blogspot.com/
digalakkan berkomunikasi melalui email.
jangan risau sebab kak hawa sangat cepat reply mesej.

dan yang terakhir adalah outfit.
thank you untuk kak sabrina.
terinspirasi dari baju nikah dia.

kain beli kat jakel, shah alam.
tempah kat butik massella.
mula-mula takut baju tak jadi tapi mashaAllah baju saaaaangat puas hati.
jahitan kemas, harga best, siap dalam tempoh yang dijanjikan.

website butik ni tak hapdet.
so, digalakkan terus ke butik kat plaza alam sentral, shah alam.

ok.
tu je!
=D

*tiba tiba terasa nak guna ganti diri saya la pulak ekeke*