~ No matter how far apart we are, this heart insyaAllah won't change. ~

Monday, August 30, 2010

Shoes Story

Posted in by wani | Edit

shoes story can be found [here]
-cinderella is living proof that a pair of shoes can change your life-

seriously, banyak kasut yang cun-cun!

salah satunya adalah sweet japanese ribbon wedges kat bawah ni.
simple tapi saya sangat sooooooooka!

blue fiwit!

pink u'ols!

and lastly, beige bebeh!

so, siapa rasa takde kasut raya lagi, boleh la usha [sini]!
heeeeee.

Thursday, August 26, 2010

Review: Mini Pelamin

Posted in , by wani | Edit

mini pelamin dan arabian canopy dari bridal yang sama.
dapat harga murah sebab aku pergi masa tengah promosi.
alhamdulillah.



untuk mereka yang berada disekitar johor bahru:

1) ANH bridal

2) jendela impian

personally, aku sangat lah recommend jendela impian.
=D

Monday, August 23, 2010

Review: Hantaran

Posted in , by wani | Edit


hantaran.
silver: dari aku untuk dia.
pink: dari dia untuk aku.


tujuh dulang dari pihak aku:
1) sirih junjung
2) kek
3) pulut kuning
4) kemeja dan tie
5) perfume
6) wallet dan belt
7) manisan: kismis, aprikot, kiwi dan kurma

dulang, alas dulang dan bakul silver beli dekat semua house, jalan tar.
gubahan hantaran dan hiasan bunga kristal oleh auntie murni, keramat au4.


Wednesday, August 4, 2010

Kad Jemputan

Posted in by wani | Edit

maaf.
sejak sebulan dua kebelakangan ni sempat jenguk belog yang lain tanpa meninggalkan jejak.
masa betul-betul jeles dengan aku.
insyaAllah lepas ni janji tak buat lagi.
heh!

jom cerita secara ringkas mengenai jemputan.
nak buat kad jemputan untuk tunang, aku takde budget.
datang idea bilamana tengok eah create event kat facebook untuk jemput kawan-kawan.
jimat da kat situ.
ekeke.
persoalannya, aku tak hebat untuk buat kerja edit-mengedit ni then upload kat event.
fikir punya fikir.
ahaaaaa!
minta tolong rina buatkan.
haha.

simple tapi aku sukaaaaaa!


terima kasih, rina!
=D

rasa-rasa nak cuci mata tengok baju cantik-cantik, klik sini!
rina punya kedai secara online.
sempat promote.
ekeke.
;)

Tuesday, August 3, 2010

Raikan Cinta

Posted in by wani | Edit

31 julai 2010.
alhamdulillah.
semua berjalan dengan sangat lancar.

untuk mak, abah, adik-adik, saudara mara dari penang dan kelantan, keluarga tunang dari terengganu, kawan-kawan, dan tunang yang disayangi; 
TERIMA KASIH UNTUK SEGALA-GALANYA!

gambar masih kat photographer!   
:)

all the hantarans from me to him and the mini pelamin!

mak, thank you for everything. =')