~ No matter how far apart we are, this heart insyaAllah won't change. ~

Tuesday, June 29, 2010

Baju Lagi

Posted in , by wani | Edit

nak update pasal baju aku lak. hihi.

sepatutnya baju siap last week.
aku lupa lak aku buat dua kain sebab ada kain lebih.
so, siap lambat sikit.

nak dijadikan cerita, baju siap sabtu lepas.
kebetulan abah ada kat kl.
man pun da balik malaysia.
kami bertiga gigih ke shah alam.

mulut da potpet macam nenek tua.
cuak baju tak jadi bagai.
hahaha.

masuk butik dengan kaki kanan.
dupdap dupdap.

bila owner butik bawak keluar baju, terus aku melompat. haha. 
GUMBIRA!

terus eksited nak fitting.
mula-mula macam tak muat sebab err.
sebab berat bertambah. haha.

alhamdulillah.
puas hati.
sesuai dengan budget.
ekekeke.

balik rumah terus simpan.
bahaya.
nanti aku tarik bawak tidur sekali.
haha.

nah gambar versi kedekut. ekeke.

Thursday, June 17, 2010

Baju Melayu

Posted in by wani | Edit

alhamdulillah.
baju man da siap.
butik call hari ahad lepas suruh amik.

mak sempat tengok baju man sebelum mak ke us.
mak cakap lawa.
jahitan kemas.
puas hati.

well, aku nak recommend butik omar ali.
klik [sini] untuk tahu lebih lanjut pasal butik ni.
kualiti ok, harga ok, layanan ok, ketepatan masa pon ok.

butik ni ada tiga cawangan:

1) Main Office
Corporate Headquarters
No 37 Jalan Raja Mahmud,
Kampung Baru,
50300 Kuala Lumpur.
Tel: (03) 2694 4849/40
Fax: (03) 2694 6605
E-mail: info@omarali.com, azizah@omarali.com.my

2) Wisma Yakin
13 & 19 Wisma Yakin,
Jalan Masjid India,
50100 Kuala Lumpur.
Tel: (03) 2693 0313
Fax: (03) 2694 6605
E-mail: info@omarali.com.my, oahsb@tm.net.my

3) Alamanda Branch
LG35, Lower Ground,
Alamanda Putrajaya Shopping Centre,
62000, Putrajaya, Wilayah Persekutuan.
Tel: (03) 8889 4506

aku hantar baju man kat butik omar ali cawangan alamanda.
kalau ada sesiapa yang masih blur kat mana nak buat baju melayu yang best, pergi la ke butik omar ali.
:)
Monday, June 14, 2010

Gembira!

Posted in by wani | Edit



11 jun 2010.
officially, i'm taken!
weeeee.

alhamdulillah.
majlis merisik berjalan dengan lancar dalam keadaan sederhana.
sekarang baru berani nak declare kat public, 'in a relationship'.
kiki.

tarikh tunang da dipersetujui oleh kedua-dua belah pihak.
so, da leh start countdown.
yey!


31 julai 2010.
here we go!
=D

Daisypath Wedding tickers
Wednesday, June 2, 2010

Selamatkan

Posted in by wani | Edit
gambar: incik google

atas nama agama dan misi kemanusiaan
ya Allah, permudahkanlah perjalanan mereka ke gaza.
ameen.
Tuesday, June 1, 2010

Baju oh Baju

Posted in , by wani | Edit

semalam ke butik omar ali alamanda.
baju insyaAllah siap 16 jun.
tapi aku request nak amik 26 jun sebab man balik malaysia 25 jun.
senang kalau dia ada.
boleh terus cuba.

baju aku pulak insyaAllah siap 17 jun.
da banyak kali aku mimpi ngeri pasal baju aku.
adeh.
harap sangat baju tu ok.
ameen.

hantaran tak setel lagi.
0%.
hehe.
insyaAllah 26 jun da boleh start.

tak banyak progress.
ok la kan.
setel mana yang boleh.

weekend ni kawan aku nak bertunang.
balik jb.
yey!

eah, selamat bertunang aku ucapkan.
weeeee.
:)