~ No matter how far apart we are, this heart insyaAllah won't change. ~

Tuesday, March 30, 2010

Dialah Dihati

Posted in by wani | Edit

"seumpama naskah yang terbuka
sesungguhnya tiada rahsia
bacalah kenalilah
dengan bijaksana
siapa aku yang sebenar

kendati selautan segunung permata
di kanan dan kiri
selagi jantungku berdegup
hingga tiba saat terhenti
dialah dihati."


aku create belog ni bukan untuk tatapan generasi selepas aku. da tak relevan kot aku rasa kalau generasi lepas aku nak baca. haha. sekadar ingin berkongsi cerita dan rasa yang tak seberapa. aku bukan berjiwa seni, aku bukan orang halus. malah aku tak kreatif. cuma sekadar picisan suka-suka dari aku.

enjoy reading, k.

*senyum*

Sunday, March 28, 2010

Buku Merah

Posted in , by wani | Edit

insyaAllah lepas 8 april, belog ni akan aktif.
bagi aku habiskan final exam aku dulu, k.*kenyit mata*
lepas tu kita share macam-macam dalam belog ni sampai lebam.

yang pasti, segala benda ada aku catat dalam ini. *senyum*


hehe.
aku tak reti nak berdiari.
sumpah.
dalam ni penuh dengan kata-kata best dengan lirik lagu.
tu je.

macam kawan aku, lepak je buat list dalam excel.
cool kan??
ikut keselesaan masing-masing.
nanti aku share apa aku tulis dalam buku merah ni eh.


p/s: aku tak reti berdiari sebab nanti aku terlebih syok sendiri. kiki.